Lucienne Savelkoul
Lucienne Savelkoul
november 29, 2019

Ruud heeft een traprenovatie PVC op onze oude trap gedaan. Tot in de puntjes verzorgt en afgewerkt. Vakmanschap ten top. Hartelijk bedankt voor het schitterende resultaat!!!

Cecilia en Jack Holthuizen
Cecilia en Jack Holthuizen
november 29, 2019

Ruud heeft met heel veel zorg en vakmanschap onze beide trappen gerenoveerd.
Hij nam er de tijd voor maar het resultaat mag er zijn. Tot in de puntjes netjes afgewerkt en niet minder belangrijk, voor een heel schappelijke prijs.
Super tevreden !!!

Jules Notermans
Jules Notermans
november 29, 2019

Ruud heeft onlangs bij ons de treden van een open trap volledig rondom bekleed in beton look ; het resultaat is werkelijk schitterend. Ruud is een op en top vakman en werkt bijzonder secuur en netjes. Hij neemt zich uitgebreid de tijd om vooraf met de klant te overleggen wat de beste oplossing is en komt vervolgens keurig de gemaakte afspraken na. Kortom ; echt een adres om aan te raden !

Yvonne Wetzels
Yvonne Wetzels
november 29, 2019

Tsja alles is al gezegd in de reacties van andere tevreden klanten. Ik heb hier eigenlijk niks meer aan toe te voegen. Ik ben dus ook tevreden over het eindresultaat!!!

Petra Steuten
Petra Steuten
november 29, 2019

Graag wil ik hier ook even reageren op het uitstekende vakwerk van Ruud. Heeft bij ons een traprenovatie met PVC gedaan trede stootborden zijkanten en ook de overloop. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, ziet er geweldig uit. Dus een echte aanrader zowel de prijs als het resultaat. Bedankt Ruud en veel succes met je bedrijf. Gr Hennie en Petra Steuten.