Petra Steuten
Petra Steuten
november 29, 2019

Graag wil ik hier ook even reageren op het uitstekende vakwerk van Ruud. Heeft bij ons een traprenovatie met PVC gedaan trede stootborden zijkanten en ook de overloop. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, ziet er geweldig uit. Dus een echte aanrader zowel de prijs als het resultaat. Bedankt Ruud en veel succes met je bedrijf. Gr Hennie en Petra Steuten.

Anouk en Harry
Anouk en harry
november 29, 2019

Traprenovatie laten uitvoeren door De Trap Vernieuwer, zeer tevreden over het resultaat! Erg blij mee. Goede afwerking, tijdens onze vakantie in Oostenrijk heeft Ruud mooi werk afgeleverd! Correct, netjes, vriendelijk en zeer te vertrouwen.

Marthy Visser
Marthy Visser
november 29, 2019

Ruud heeft de open trap in de woonkamer gerenoveerd. Het resultaat is zeer goed. Ruud werkt zeer secuur en je merkt dat hij pas tevreden is als het perfect past. Ik ben helemaal tevreden. De trap is afgeleverd zoals vooraf besproken is. Bovendien was zijn offerte het scherpst. Ik kan De Trap Vernieuwer echt aanraden.

Gerard Voesten
Gerard Voesten
november 29, 2019

Ruud is een secuur en rustig werkende vakman.
Hij heeft onze trap gerenoveerd. Tevens laminaat gelegd op de overloop en nog een slaapkamer.
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Absoluut een aanrader!

Leon Lutgens
Leon Lutgens
november 29, 2019

Ruud heeft bij ons een traprenovatie met overloop gedaan we zijn uiterst tevreden alles zeer netjes afgewerkt .We zijn er heel blij mee en we kunnen dit bedrijf echt aanbevelen.
Nogmaals bedankt ruud