Familie Titulaer – van de Voort
maart 17, 2021

In maart heeft Ruud bij ons een traprenovatie gerealiseerd. Wij zijn meer dan tevreden over het resultaat. Van begin tot eind geeft Ruud goede adviezen en hij werkt enorm secuur. Hij is gedreven om het beste resultaat te leveren en dat is uiteindelijk ook te zien. Ruud, nogmaals enorm bedankt. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap en we zullen jou absoluut aanbevelen!

Pascal Opbroek
december 21, 2020

Perfect werk geleverd! Na meerdere offertes is onze keuze gevallen op De Trap Vernieuwer. Hierbij speelde zeker de prijs maar ook een goed gevoel en toch ook wel de reviews de doorslag. Blij dat wij deze keuze hebben gemaakt en dat een echte vakman onze twee trappen heeft gerenoveerd. Ik ben zelf een perfectionist. Kan zeggen dat ik het niet anders had gewild. Oog voor detail en precisie. Werkt heel secuur en geordend. Ruud helemaal top!

B Leeggangers
september 6, 2020

Wij zijn ontzettend tevreden over het geleverde werk. Ik zou Ruud aan iedereen die een traprenovatie overweegt aanbevelen!

G. Verhagen
juli 7, 2020

Mooi werk geleverd!
Dit is mijn tweede trap die ik via De Trap Vernieuwer heb laten bekleden.
Goede prijskwaliteit en zeer nette afwerking.

Petrie van Dinter
juni 28, 2020

Wij zijn erg te spreken over de traprenovatie die Ruud bij ons gerealiseerd heeft. Erg secuur en mooi afgewerkte trap voor een mooie prijs.
Onze hal is nu mede door de trap een mooie binnen komst.