Niels Poelsma
juli 18, 2023

Ruud heeft bij ons de trap, stootborden en wangen gerenoveerd. Daarnaast is de trap voorzien van ledverlichting. Het resultaat is geweldig - vooral dankzij het vakmanschap van Ruud. Ruud werkt uiterst precies en neemt de tijd om de perfecte kwaliteit en afwerking te leveren. Ik beveel Ruud bij iedereen aan en de prijs is erg goed.

Jan Aerts
juli 1, 2023

Ruud is een vakman pur sang; een taprenovatie laten uitvoeren d.m.v. HPL-overzettreden, stootborden, wangen en een nieuwe RVS leuning; alles tot in het kleinste detail perfect afgewerkt; hij denkt mee bij het bespreken van de offerte zodat je een weloverwogen keuze kunt maken; en qua prijs meer dan concurrerend met andere aanbieders; het hele plaatje klopt gewoon. Super kwaliteit tegen een superprijs. Ruud bedankt voor een mooi stukje vakwerk; ik ben er blij mee en geniet er iedere dag van.

Vera Peters
juni 28, 2023

Ruud heeft bij mij een complete traprenovatie ( treden, wangen en bekleden trappaal) uitgevoerd. Voor de finishing touch hebben we gekozen voor dimbare LED verlichting aangestuurd door 2 sensoren.
Het was een hele klus maar de vakmanschap van Ruud heeft het perfecte plaatje compleet gemaakt.
Dank je wel Ruud!

Fran Dewaide
mei 30, 2023

Alles is al gezegd. Wat een vakman!

Mirella Dohmen Heerlen
maart 28, 2023

Als je de perfecte vakman voor je trap zoekt....je hebt hem nu gevonden!!! Wat een vakwerk heeft hij hier afgeleverd met 2 trappen helemaal opnieuw bekleed. Een hele goede tip... laat de zijkanten ook bekleden want anders krijg je echt spijt! Er wordt geen hoekje overgeslagen maar perfect tot in detail uitgesneden en bewerkt, het zijn 2 nieuwe kunstwerken in mijn huis!
Ruud, super bedankt voor je geleverde vakwerk maar ook voor je rustige en leuke persoonlijkheid want dat is ook wat waard tijdens het werken in huis, groet Mirella